May

Trafik ve ilk yardım haftası kapsamında öğrencilerimize trafik etkinliği yaptırdık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 NİSAN programına gösteri hazırlayan öğretmen arkadaşlarımıza teşekkürlerimizle.

Nis

23 NİSAN Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladık. Programımız resim öğretmenimiz Ufuk Doğan ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu resim sergisi ile başlamıştır. Velilerimizin, öğretmen arkadaşlarımızın ve öğrencilerimizin desteğiyle hazırlanan kermesimize misafirlerimiz eşlik etmiştir. Öğrencilerimiz yüz boyama, halat çekme, sandalye kapmaca, çuval yarışı gibi eğlencelerimizle kutlamalara devam ettiler. Programın ardından görevli öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu gösteriler velilerimiz tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Son olarak çekiliş yaparak öğrencilerimize hediyelerini takdim ettik. Başta 23 NİSAN'I çocuklara armağan eden ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere, programda emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. 23 NİSAN KUTLU OLSUN!

Nis

Gelenekten Geleceğe adlı etwinning projesi kapsamında öğrencilerimizin yapay zeka ve web 2.0. Araçları kullanarak hazırladıkları poster ve logo tasarımları. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda temizlik konusunda örnek davranış gösteren, halter yarışmasında dereceye giren ve tiyatro etkinliği hazırlayan öğrencilerimize okul müdürümüz Rumeysa Çetin hediyelerini takdim etti. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Okulumuz Tiyatro Kulübü öğrencilerinin hazırlamış olduğu Hacivat-Karagöz oyunundan kareler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Otizm farkındalık günü kapsamında okulumuz özel eğitim ve görsel sanatlar öğretmenleri öğrencilerimizle okul duvarı boyama çalışması yaptı.

Otizm, sadece bir renk paletinin farklı bir tonudur. Bu farklılık, dünyayı daha zengin ve çeşitli kılar. Otizm farkındalık gününde, kucaklayıcı ve destekleyici bir toplum oluşturalım. Otizmi bir eksiklik olarak değil farklı bir yetenek olarak bakmaya çalışalım.

"Otizmin Farkındayız, Onların Yanındayız."

Mrt

Okulumuz öğrencileri Bilim filmleri izleme etkinliğine katıldı.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlandı. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okullararası halter şampiyonasında 5 madalya kazanarak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz

Şbt

Şahinbey belediyesinin düzenlediği at biniciliği ve ok atma faaliyetine katıldık.

Şbt

Okulumuz öğrencileri Tübitak 2204-B Değerler Eğitimi kapsamında geleneksel Ramazan ayı uygulaması olan Diş Kirası hakkında bilgilendirici bir pano çalışması yapmıştır.

Şbt

İlçe milli eğitim müdürümüz Cemal Gülistan ve Şehit Mehmet Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okul müdürü Asiye Şahin ile birlikte okulumuz ziyaret ettiler. Ziyaretleri için teşekkür ederiz

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem öğretmenler kurul toplantısı yapıldı.

Ock

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU YAYIMLANDI