Ock

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU YAYIMLANDI

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemini bitirirken ayın en temiz sınıfına, satranç şampiyonumuz olan Kevser Hasan isimli öğrencimize ve bilgi yarışmasında birinci olan öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi.

Bilgi yarışmasında;

5.sınıflardan: Elif Ecem Alkan, Yahya İsa Yenice, Gülsüm Pehlivan

6. sınıflardan: Emine şaban, Yaren Dönmez, Miray Kara

7. sınıflardan: Selen Sarıgül, Ceylan Yılmaz, Nursena Bilgin

8. sınıflardan: Ali Eren Fırat, Neslihan Öztürk, Halil Ali isimli öğrencilerimiz birinci olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Herkese iyi tatiller..

Ock

Okulumuz öğrencileri ile gezi etkinliği yapıldı. Öğrencilerimiz Oyun ve Oyuncak Müzesi'ne gidip sanat atölyesinde topaç etkinliği ve masal atölyesinde masal etkinliğine katıldılar. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda yarıyıl gösterilerimizi eğlenceli dakikalarla gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Öğrencilerimizle birlikte oyun etkinlikleri yaptık. Çeşitli kutu oyunları ile keyifli zaman geçirdik.

Ock

Öğrencilerimizle birlikte eğitici oyun etkinlikleri yapıldı. Katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuzda Satranç Kulübü öğretmenlerimizin koordinatörlüğünde Satranç Turnuvası gerçekleştirilmiştir. 128 öğrencimizin katılmış olduğu turnuvamızın şampiyonu 7-A sınıfından Kevser Hasan isimli öğrencimiz olmuştur. Kulüp öğretmenlerimize teşekür ediyor, öğrencimizi güzel başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuzda spor etkinlikleri yapıldı. Öğrencilerimiz masa tenisi ve dart oynadılar. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda tecrübe paylaşım söyleşi etkinliği yapıldı. Psikolog İpek AYDIN okulumuz öğrencilerini bilgilendirdi. Kendisine ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda sosyal sorumluluk etkinliği için kitap okuma saati yapıldı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda hitabet oyunları yapıldı. Öğrencilerimiz belediye başkan adayı olarak hitap yeteneklerini sundular. Kazanan öğrencimiz 7B sınıfından Çınar Yıldırım'ı tebrik ederiz. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda münazara etkinliği yapıldı. Öğrencilerimiz sosyal medya olmalı mı olmamalı mı konusunu tartıştılar. Münazaranın kazanan öğrencilerini tebrik ediyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda görsel sanatlar etkinlikleri yapıldı. Öğrencilerimiz okulumuz duvarlarına çizim ve boyama konusunda destek oldu ve panolarımızı resimleriyle doldurdu. Emeği geçen Görsel Sanatlar öğretmeni Ufuk Doğan hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda öğrencilerimizin ve velilerimizin desteğiyle kermes yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda oyun etkinlikleri yapıldı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.