Asef Çoban Ortaokulu

Adres
DÜZTEPE MAH. TİTİZLER CAD. ASEF ÇOBAN ORTAOKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
Hizmet verdiği tüm birimlere modern bir eğitim ortamı hazırlamış, imkanlarını en verimli biçimde değerlendiren, teknolojiyi iyi kullanan Atatürk ilkelerine, milli ve manevi değerlere sahip öğrenciler yetiştiren bir kurum olmak.
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
08.30-14.40
OKULUMUZA ULAŞIM OTOBÜS VE DOLMUŞ İLE SAĞLANMAKTADIR.
İLÇE MERKEZİ
ŞAHİNBEY İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.
TEKNOFEST